»PRIJATELJSTVO JE DAR ČLOVEKU« je misel, ki je v nedeljo, 29. 3. 2015, odmevala v dvorani kulturnega doma Lučine.  Tam smo se zbrali otroci iz vrtca, učenci OŠ Lučine, vzgojiteljici in učiteljice ter vsi, ki so se odzvali našemu povabilu na prireditev ob materinskem dnevu.

Vsak razred se je predstavil s svojimi točkami. Učenci so recitirali, peli, plesali, igrali dramske igrice ter tako pokazali svoje znanje in vložen trud. Z nami je nastopila tudi mladinska skupina KUD Zala Lučine.

Po končani prireditvi so se vsi obiskovalci lahko še zadržali ob prigrizku, ki ga je pripravila Krajevna skupnost Lučine. Mame pa so domov odšle z rožico v roki.

Vsem prisotnim se zahvaljujemo za obisk in sodelovanje pri lepo izpeljani prireditvi.

Učiteljice in vzgojiteljici PŠ Lučine

pomladni_pozdrav_01 pomladni_pozdrav_02 pomladni_pozdrav_03 pomladni_pozdrav_04 pomladni_pozdrav_05 pomladni_pozdrav_06 pomladni_pozdrav_07 pomladni_pozdrav_08 pomladni_pozdrav_09 pomladni_pozdrav_10 pomladni_pozdrav_11 pomladni_pozdrav_12 pomladni_pozdrav_13 pomladni_pozdrav_14 pomladni_pozdrav_15 pomladni_pozdrav_16 pomladni_pozdrav_17 pomladni_pozdrav_18 pomladni_pozdrav_19 pomladni_pozdrav_20